Polarcool

Airco Zeewolde – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer in het Flevolandse Zeewolde slechts rond de twintig graden. De laatste jaren is echter hier ook een stijging van de zomertemperaturen waarneembaar, ondanks de matigende invloed van het zeewater van het IJsselmeer. Een airconditioning is tegenwoordig daarom geen overbodige luxe. Gelukkig levert het in Lelystad gevestigde Polarcool hoogwaardige airco’s nu ook aan Zeewolde.

Polarcool installeert airco’s in Zeewolde

Polarcool is een relatief jong bedrijf, dat de focus heeft liggen op de levering en installatie van hoogwaardige airconditionings. De airco’s worden geleverd door de bekende groothandelaar Wasco. Polarcool is onderdeel van het in Lelystad gelegen Polarheat, die al twaalf jaar het leveren en installeren van infrarood verwarmingssystemen voor particuliere en zakelijke consumenten verzorgt. Binnen de gevestigde klantenkring van Polarheat groeide de vraag naar de levering en installatie van verkoelingssystemen voor in de hete zomermaanden. Dientengevolge richtte Polarheat een afdeling speciaal op voor levering en installatie van eersteklas airco’s in Lelystad en omstreken, zoals Zeewolde.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Polarcool levert aan Zeewolde en andere plaatsen in Flevoland, waardoor u nauwelijks of zelfs geen voorrijkosten/kilometervergoeding hoeft te betalen, wanneer u bij dit bedrijf een dienst afneemt. Polarcool levert u superieure airconditioningssystemen op maat gemaakt van leverancier Wasco. Voor u een bestelling bij ons plaatst, kunt u ons assortiment bekijken. Kies welk model airco bij uw situatie past en zie direct met welke investeringskosten u rekening moet houden. Zo zult u nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan komt een van onze adviseurs bij u in Zeewolde langs om vrijblijvend uw situatie op te nemen. De adviseur beantwoordt tevens al uw vragen en hierna wordt de montageafspraak met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool heeft een leveringscontract met de groothandelaar in airco’s Wasco. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandel van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin mag leveren, waardoor wij bij Polarcool u airco’s kunnen aanbieden die u niet snel elders vindt. De airco’s van Haier vormen het vaste product in ons assortiment. Ze worden het hoogst aangeschreven, vandaar dat Polarcool een groot assortiment van airco’s heeft opgesteld van het merk Haier. Ook bieden we u een volledige collectie van toebehoren, gereedschappen en installatiemateriaal voor airconditioningssystemen aan.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze de bevoegdheid hebben om airco’s te leveren en installeren. De koeltechnici werken volgens onze standaarden van kwaliteit en netheid. Toch kan het voorkomen tijdens de installatie of naderhand dat uw product een defect blijkt te hebben. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Zeewolde

Het installeren van een airco is een specialistische klus. Niet ieder bedrijf kan dit of heeft de bevoegdheid om dit te doen. Daarom is het raadzaam een bedrijf te kiezen in Zeewolde of de nabijheid hiervan.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 320 159
M: info@polarcool.nl