Polarcool

Airco urk – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

De laatste jaren zijn de zomers in de Flevolandse gemeente Urk onaangenaam heet. Het is zelfs zover gekomen dat het Urker Mannenkoor Hallelujah niet meer in traditionele klederdracht kon optreden vanwege de hitte. Tegen die hitte kan alleen opgebokst worden met een hoogwaardige airco. Schakelt u daarom Polarcool in, want wij bieden u een eersteklas airco aan in Urk, een uitstekende service en installatie en een garantietermijn van minimaal vijf jaar. En dat allemaal met een lach op ons gezicht.

Polarcool installeert airco’s in Urk

In Urk heeft u een beperkte keuze uit gecertificeerde aircobedrijven. Polarcool is onderdeel van Polarheat, wat in het Flevolandse Lelystad gevestigd is. Polarcool levert dientengevolge airco’s aan Lelystad en andere plekken in de provincie, zoals Urk. Polarcool is ontstaan als reactie op de vraag van de vaste klandizie van Polarheat naar de levering en installatie van kwalitatieve verkoelingssystemen. Hierdoor splitste een team van experts zich onder de naam Polarcool af van het bedrijf en ging zich richten op de verkoop van hoogwaardige airco’s. Deze airco’s worden aangeleverd door de groothandelaar Wasco. Door het lokale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco in Urk, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks betaald hoeven te worden.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Door samenwerking met de groothandelaar Wasco heeft Polarcool de bekende merken Daikin en Haier in het assortiment. Wasco is de enige leverancier in Nederland, die Daikin mag leveren. Hierdoor bent u ervan verzekerd een unieke eersteklas airco in huis te halen, die u niet veel in andere huishoudens zult tegenkomen. Haier is een veel verkocht airco merk, die door velen hoog wordt aangeschreven. Daarom is ons assortiment in Haier producten erg uitgebreid en groeit die elk jaar weer. Naast complete airconditioningssystemen bieden we ook nog een uitgebreide collectie van accessoires, installatiematerialen en gereedschappen voor airco’s aan die allemaal voldoen aan onze streefwaarden kwaliteit en netheid.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandelaar van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin leveren waardoor wij bij Polarcool u een uniek assortiment aan airco’s kunnen aanbieden. Haier is ons vertrouwde assortiment. Deze airco’s zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven. Ook bieden we u een compleet assortiment aan bestaande uit accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen.

Het hoeft niet per se duurder te zijn om Polarcool in te schakelen voor uw airco-installatie te Urk. Polarcool levert namelijk aan Lelystad en andere plekken in Flevoland, waardoor u nauwelijks of helemaal geen kilometervergoeding hoeft te betalen. Het is daarnaast verstandig om voor een dergelijke specialistische klus een ervaren en deskundig bedrijf in te roepen om fouten tijdens de installatie te voorkomen en zo extra onnodige kosten uit te sparen. Onze koeltechnici zijn in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waardoor ze bevoegd zijn en de ervaring hebben om de installatie van uw airco foutloos uit te voeren.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Naast uw wettelijke garantie op het product kunnen we u bij Polarcool ook nog eens minimaal vijf jaar fabrieksgarantie aanbieden. We zeggen niet voor niets minimaal, want op onze Haier Single Split en Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen krijgt u zelfs zes jaar fabrieksgarantie. Op de onderdelen van onze nieuwe Daikin lijn, waaronder de Daikin DX Split en Multi-Split series, kunnen we vijf jaar fabrieksgarantie geven. Voor garantiezaken kunt u zich met een geldig garantiebewijs bij ons melden of u vult het garantieformulier op de website van onze leverancier Wasco in.

Ben zeker van uw airco in Urk

Hoe gaat het proces in zijn werk? U bekijkt als eerste ons assortiment en zoekt een airco uit die echt bij uw situatie past. Ook worden hierbij meteen de investeringskosten die u kwijt zult zijn getoond, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Heeft u een airco gevonden, dan komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u in Urk langs om uw situatie op te nemen en vervolgens een installatiedatum met u in te plannen.

We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl