Polarcool

Airco Swifterbant – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Het Flevolandse Swifterbant is een dorp aan het IJsselmeer en Ketelmeer. Het wordt een dorp vol leven genoemd, een oase in het groen en een heerlijke rustgevende plek aan het water. Ook Swifterbant wordt echter de laatste jaren geteisterd door bloedhete zomers. Om toch van rust en koelte te kunnen blijven genieten, is een airco in uw huis of bedrijfspand in Swifterbant geen overbodige luxe. Polarcool kan dit voor u verzorgen. Wij leveren hoogwaardige airconditioningssystemen en installeren deze ook voor u. Blijf helemaal zen en laat Polarcool uw airco in Swifterbant voor u regelen.

Polarcool installeert airco’s in Swifterbant

Polarcool is onderdeel van Polarheat, wat in het Flevolandse Lelystad gevestigd is. Polarcool levert dientengevolge aan Lelystad en andere plekken in de provincie. Daarom kunt u ook voor uw airco in Swifterbant terecht bij Polarcool. Waar Polarheat de focus heeft liggen op de levering van infrarood verwarmingssystemen, pakt Polarcool de tegenovergestelde klandizie aan: particuliere en zakelijke consumenten die op zoek zijn naar een degelijk verkoelingssysteem. De airco’s van Polarcool worden aangeleverd door de bekende groothandelaar Wasco. Door het lokale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks betaald hoeven te worden.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Leverancier Wasco levert, zoals reeds vermeld, de airco’s voor Polarcool. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment van airconditioningssystemen aanbieden. In deze collectie voeren twee bekende merken de boventoon: Daikin en Haier. Wasco is de enige Nederlandse leverancier, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin mag aanbieden, waardoor Polarcool u een unieke verzameling van Daikin airco’s kan aanbieden. De airco’s van Haier zijn bij ons echter een vast item. Ze worden het meest verkocht en het beste gewaardeerd. Hierdoor heeft Polarcool een zeer uitgebreid assortiment van dit merk voor de consument opgesteld. Eveneens bieden we u een compleet assortiment van accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airconditioningssystemen aan.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Naast hoogwaardige airco’s bieden we u ook minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op uw airco’s aan. Hiermee bieden we u een extra garantietermijn boven op de wettelijke garantie die u geniet. Hierbij zeggen we minimaal, want u krijgt zelfs zes jaar fabrieksgarantie op de onderdelen van de Haier Single Split en Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Op onze Daikin producten, waaronder de Daikin DX Split en Multi-Split series, kunnen we u vijf jaar fabrieksgarantie geven. Voor garantiezaken kunt u zich met een geldig garantiebewijs bij ons melden of u vult het garantieformulier op de website van onze leverancier Wasco in.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Het hoeft niet per se duurder te zijn om Polarcool in te schakelen voor de installatie van uw airco in plaats van een bedrijf uit Swifterbant of Dronten. Polarcool levert namelijk aan Lelystad en andere plekken in Flevoland, waardoor u nauwelijks of helemaal geen kilometervergoeding hoeft te betalen. Tevens is het aan te raden om voor een dergelijke specialistische klus, zoals de installatie van een airco, een professioneel bedrijf in te huren om fouten te voorkomen en extra kosten te besparen. Onze koeltechnici zijn in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waardoor ze bevoegd zijn en de ervaring hebben om de installatie van uw airco foutloos uit te voeren. U kiest hierbij een airco uit, die echt bij uw situatie past.  Ook toont het assortiment meteen de investeringskosten die u kwijt zult zijn, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Heeft u de juiste airco gevonden, dan komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u in Swifterbant langs om uw situatie op te nemen en vervolgens een installatiedatum met u in te plannen.

Ben zeker van uw airco in Swifterbant

Van het installeren van een airco bij u thuis in Swifterbant tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Swifterbant: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl