Polarcool

Airco Putten – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Putten is een kleine plaats op de Gelderse Veluwe. Er is genoeg in het plaatsje te doen: er zijn bossen, heiden en polders. U kunt er rustig een wandeling maken, een mooie fietstocht of zelfs lekker zonnen op Strand Nulde. Er is zelfs een subtropisch zwembad en een grote minigolfbaan. Genoeg dingen te doen dus, maar ’s avonds wilt u toch gewoon lekker uitrusten in een koele woning. Zeker in de zomers wilt u een koele slaapkamer, zodat u van een welverdiende nachtrust kunt genieten. Zorg daarom in uw woning in Putten voor een goede airco. En zegt u kwalitatieve airco, dan denkt u aan Polarcool.

Polarcool installeert airco’s in Putten

Polarcool mag dan wel een jong bedrijf heten, het is onderdeel van het bekende bedrijf Polarheat. Polarcool kan zich dus beroepen op een goede reputatie die in twaalf jaar ontstaan is. Waar Polarheat echter als doel had de levering en installatie van infrarood verwarmingssystemen aan zakelijke en particuliere klanten te verzorgen, hebben wij van Polarcool een nieuw doel: het aan particulieren en bedrijven in Flevoland en omstreken, zoals Putten, leveren en installeren van hoogwaardige airco’s. We krijgen geleverd vanuit bekende aircoleverancier Wasco, die garant staat voor de levering van hoogwaardige airconditioningssystemen. Kiest u dus voor Polarcool, kiest u automatisch voor een kwaliteitsairco.

Waarom kiezen voor Polarcool?

De zoektocht naar een airco van Polarcool kunt u eigenlijk het beste op onze website beginnen. Hier kunt u in ons assortiment de airco uitzoeken die het best bij uw situatie past. Weg met het ellenlange uitzoekwerk. Zoek in ons assortiment de airco die bij u past. Een bijkomend voordeel is dat het assortiment u eveneens direct de investeringskosten laat zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gaat u met de airco en de prijs akkoord, dan komt eerst onze adviseur bij u in Putten langs. De adviseur neemt de situatie op en geeft u indien nodig nog tips. Komt u samen overeen, dan wordt meteen een installatieafspraak ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Doordat we samenwerken met groothandelaar Wasco mogen wij de twee topmerken Haier en Daikin aanbieden. Haier is een aircomerk, dat steeds bekender wordt en een goede naam heeft verworven. Daarom zitten Haier airco’s standaard in ons assortiment en hebben we een ruime selectie aan artikelen waaruit u kunt kiezen. Wasco is de enige groothandelaar in Nederland, die Daikin apparatuur mag leveren. Kiest u dus voor een Daikin airco, haalt u een unieke airco in huis die niet veel andere mensen al zullen hebben. Naast de complete verkoelingssystemen hebben we eveneens een omvangrijk assortiment van airco-installatiemateriaal, accessoires en aircogereedschappen tot uw beschikking.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Binnen Polarcool kunnen we u een minimale fabrieksgarantie van vijf jaar op de onderdelen van uw airco in Putten bieden. Binnen deze vijf jaar fabrieksgarantie vallen bijvoorbeeld de Daikin airco’s, zoals de Daikin DX Split of de Daikin Multi-Split lijnen. We kunnen u zelfs zes jaar fabrieksgarantie aanbieden op de onderdelen van de Haier producten, zoals de Haier Single Split, de Haier Multi Split of de Haier MRV systemen. Heeft u uw airco kapot en valt dit onder de garantie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Houd hiervoor het originele aankoopbewijs in de aanslag. U kunt daarnaast het garantieaanvraagformulier op de website van de leverancier Wasco invullen.

Ben zeker van uw airco in Putten

Van het installeren van een airco bij u thuis in Putten tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Putten: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl