Polarcool

Airco Nunspeet – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Vorig jaar heeft de gemeente van Nunspeet in de zomer het stadscentrum aangepakt, opdat meer mensen hun boodschappen in de stad kwamen doen. En dit werkte: de drukte keerde weer terug in de winkels van Nunspeet. Na zo’n winkeldagje in de zon wilt u zich echter in een koele omgeving kunnen terugtrekken. Koop daarom nu een hoogwaardige airco in Nunspeet bij het bedrijf Polarcool, die kwalitatieve airco’s levert en direct installeert.

Polarcool installeert airco’s in Nunspeet

Polarcool is een fris bedrijf, dat voort is gekomen uit het reeds gevestigde Polarheat. Waar Polarheat als doel had om te voorzien in de levering en installatie van hoogwaardige infrarood verwarmingssystemen aan zakelijke en particuliere relaties, houdt Polarcool zich bezig met de levering van airco’s in Flevoland en omstreken, waaronder in Nunspeet. Door dit regionale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco in Nunspeet, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks voorkomen. De bekende groothandelaar Wasco levert ons airco’s van topkwaliteit, waardoor u zeker bent van een zeer goed airconditioningssysteem, wanneer u de airco bij ons aanschaft.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Wanneer u van plan bent om een goede airco te kopen bij Polarcool, dan is het raadzaam om allereerst ons assortiment te bekijken op de website om een idee te krijgen van de airco die bij u past. Deze speciale online tool zoekt niet alleen de beste airco voor uw situatie uit, maar rekent ook meteen de investeringskosten voor u uit, zodat u precies weet wat u moet betalen. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zal een van onze adviseurs een afspraak met u maken om bij u langs te komen in Nunspeet. In dit bezoek neemt hij uw situatie in zich op en geeft u zo nodig advies bij het uitzoeken van uw airco. Hierna wordt een afspraak met u ingepland voor de montage van uw airco.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Groothandelaar Wasco biedt u de grote namen Daikin en Haier aan. Wasco is de enige Nederlandse leverancier die de bevoegdheid heeft om het merk Daikin te verkopen. Kiest u daarom bij een Daikin airco bij ons, dan bent u ervan verzekerd om een unieke airco in huis te halen die u niet in ieder huishouden ziet. Haier is een van best lopende aircomerken op dit moment, die door veel mensen flink wordt geprezen. Dientengevolge hebben wij Haier airco’s vast in ons assortiment zitten en heeft u de keuze uit een ruim assortiment van dit merk. Naast de airconditioningssystemen kunnen we u eveneens een omvangrijk assortiment van aircoaccessoires, -gereedschappen en -installatiemateriaal aanbieden.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

U heeft bij uw bij Polarcool gekochte airco’s minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op de onderdelen. U krijgt van ons namelijk vijf jaar fabrieksgarantie op de onderdelen van de Daikin airconditionings, zoals de Daikin Multi-Split of de Daikin DX Split series. Heeft u een Hair Single Split of een Haier Multi Split gekocht, dan krijgt u zelfs zes jaar fabrieksgarantie op de onderdelen. Ditzelfde geldt voor de onderdelen van de Haier MRV systemen. Heeft u een klacht aan uw airco wat onder de garantie valt, neem dan contact met ons op. Houd hierbij wel uw garantiebewijs in de hand. U kunt ook het garantieaanvraagformulier op de website van de leverancier Wasco invullen.

Ben zeker van uw airco in Nunspeet

Van het installeren van een airco bij u thuis in Nunspeet tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Nunspeet: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl