Polarcool

Airco Nijkerk – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

In het Gelderse Nijkerk is aan het eind van de zomervakantie altijd feest, aangezien dan de jaarlijkse zomerfeestweek plaatsvindt. Ook worden er in de zomer dikwijls andere evenementen georganiseerd, zoals een open kerkdag in de Grote kerk en zomersportweken. Er is altijd wat te doen in Nijkerk, maar wanneer u ’s avonds thuiskomt wilt u dit in een lekker koele woning doen. Geniet van een koele nachtrust door een airco te laten installeren in uw woning in Nijkerk. Polarcool kan u deze kans bieden. Weg met de slapeloze, klamme nachten als u voor Polarcool kiest.

Polarcool installeert airco’s in Nijkerk

Polarcool is een onderdeel van het reeds gevestigde Polarheat, gelegen in Lelystad. Polarheat richt zich sinds twaalf jaar op het leveren en installeren van infrarood verwarmingssystemen aan particuliere en zakelijke consumenten. Toen de vraag binnen de klandizie ontstond naar de levering en installatie van verkoelingssystemen stemde Polarheat hiermee in door Polarcool op te richten. Polarcool heeft als doel het leveren en installeren van hoogwaardige airco’s in Flevoland en nabijgelegen plaatsen, zoals Nijkerk. Polarcool krijgt de airco’s van bekende groothandelaar Wasco, waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve apparatuur wanneer u een airco in Nijkerk koopt bij en laat installeren door Polarcool.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Het lange zoeken naar airco’s is voorbij, als u onze site bezoekt. Op onze website kunt u namelijk in ons assortiment, de airco uitzoeken die het best bij uw situatie past uitzoeken. Daarnaast laat het assortiment u eveneens de investeringskosten zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en bewust een keuze kunt maken. Gaat u met de airco en de investeringskosten akkoord, dan komt eerst onze adviseur bij uw woning in Nijkerk langs. De adviseur neemt de situatie op en geeft u indien nodig nog advies. Hierna wordt er direct een montageafspraak ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Doordat Polarcool een contract heeft met leverancier Wasco kunnen we u twee topmerken aan airco’s aanbieden in Nijkerk. Dit zijn de merken Haier en Daikin. Naast complete airconditioningssystemen hebben we ook een flinke collectie aan aircogereedschappen, airco-accessoires en airco-installatiemateriaal opgebouwd. Het merk Haier is een standaard naam in ons assortiment, waarvan we u ook meerdere lijnen en apparaten kunnen aanbieden. Dit is, omdat Haier een van de bestverkochte aircomerken is en dit merk door veel mensen wordt aangeraden. We bieden u ook sinds kort Daikin producten aan. onze leverancier Wasco is de enige Nederlandse leverancier, die deze producten mag leveren. Hierdoor bent u verzekerd van een exclusieve airco in uw huis in Nijkerk, wanneer u voor dit topmerk kiest.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Bij Polarcool bieden we u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie aan op de bij ons aangeschafte producten. Deze vijf jaar fabrieksgarantie geldt op de onderdelen van de Daikin airco’s Daikin DX Split en de Daikin Multi-Split. Op de onderdelen van de Haier Single Split, de Haier Multi Split of de Haier MRV systemen heeft u zelfs op de onderdelen zes jaar fabrieksgarantie. Is uw airco kapot en bent u in het bezit van een geldig garantiebewijs, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt daarnaast het garantieaanvraagformulier op de website van de leverancier Wasco invullen.

Ben zeker van uw airco in Nijkerk

Van het installeren van een airco bij u thuis in Nijkerk tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Nijkerk: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl