Polarcool

Airco Lelystad – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een hoogwaardige airco in Lelystad en omstreken, die door een team van professionals geïnstalleerd wordt? Koopt u dan uw airco bij Polarcool, onderdeel van Polarheat. Onze koeltechnici zijn gecertificeerd met een F-gassen 1 diploma en bezorgen u kwaliteit en netheid tijdens de installatie. En dat allemaal met een lach op hun gelaat. Duidelijke afspraken, klantvriendelijkheid en minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op de airco-onderdelen; u krijgt het allemaal bij Polarcool.

Polarcool installeert airco’s in Lelystad

Polarcool is een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in de levering van airconditioningsystemen van de bekende leverancier Wasco. Polarcool is onderdeel van het bekende bedrijf Polarheat, gelegen in Lelystad, dat al twaalf jaar de levering en installatie regelt van infrarood verwarmingssystemen voor particuliere en zakelijke klanten. Sinds de vraag naar levering en installatie van verkoelingssystemen vanuit de bestaande klantenkringen toenam, heeft een tak van Polarheat zich afgesplitst en is die tak onder de naam Polarcool zich gaan specialiseren in de installatie en levering van kwalitatieve airco’s in onder andere Lelystad.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Polarcool levert u airconditioningssystemen, die bij u passen. Voor u een bestelling plaatst kunt u bij ons op de website ons assortiment bekijken. Hiermee ziet u direct welk model airco bij uw situatie past. Bij het aan u getoonde advies worden meteen de te verwachten investeringskosten getoond, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan komt iemand van ons bij u langs om uw situatie op te nemen. Hierna wordt de montageafspraak met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandelaar van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin leveren waardoor wij bij Polarcool u een uniek assortiment aan airco’s kunnen aanbieden. Haier is ons vertrouwde assortiment. Deze airco’s zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven. Ook bieden we u een compleet assortiment aan bestaande uit accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Lelystad

Van het installeren van een airco bij u thuis in Lelystad tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Lelystad: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl