Polarcool

Airco Kampen – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Kampen is een Hanzestad aan de IJssel. Veel toeristen gaan het ’s zomers naar de stad in Overijssel toe om de historische binnenstad te bezoeken of te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. En niet alleen toeristen genieten het ’s zomers van wandelingen en fietstochten, maar ook de lokale bewoning is veel buiten te vinden. Na zo’n dag in de warme zomerzon is het heerlijk om ’s avonds terug te komen in een huis met airconditioning. Voor een goede airco in uw woning of bedrijfspand in Kampen, schakelt u natuurlijk koelbedrijf Polarcool in.

Polarcool installeert airco’s in Kampen

Polarcool is een jong bedrijf met ervaren koeltechnici, die in het bezit zijn van een F-gassen 1 certificaat. Polarcool is onderdeel van het bedrijf Polarheat, dat zich op het leveren en installeren van infrarood verwarmingssystemen richt. Binnen de vaste klantenkring van Polarheat ontstond op een gegeven moment de vraag naar verkoelingssystemen en hieraan heeft Polarheat gehoor gegeven door Polarcool op te richten. De airco’s die Polarcool levert, zijn afkomstig van aircoleverancier Wasco. Polarcool levert zijn producten aan steden in Flevoland en plekken in de nabijheid van het IJsselmeer, waaronder Kampen. Door dit lokale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco in Kampen, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks betaald hoeven te worden.

Waarom kiezen voor Polarcool?

De werkwijze van Polarcool is altijd hetzelfde. U begint met een airco uit te zoeken op onze website middels onze online tool. In ons assortiment zoekt u de beste airco’s uit bij uw situatie en ziet u meteen de investeringskosten, zodat u op de hoogte bent van het financiële kostenplaatje. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zal een van onze adviseurs een afspraak met u maken om bij u langs te komen. In dit bezoek neemt hij uw situatie in zich op en geeft u zo nodig advies bij het uitzoeken van uw airco. Hierna wordt de montageafspraak met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Door het samenwerkingsverband met Wasco kunnen we u grote aircomerken, zoals Daikin en Haier aanbieden. Wasco is de enige Nederlandse groothandelaar, die de apparatuur van Daikin mag leveren. Dit houdt in dat u een unieke eersteklas airco in huis haalt, wanneer u voor een Daikin airco kiest. Haier is een veel verkocht airco merk, die door veel mensen hoog wordt aangeschreven. Daarom hebben wij Haier apparatuur vast in onze collectie zitten en hebben we een zeer uitgebreid assortiment van Haier producten aangelegd. Naast complete airconditioningssystemen hebben we ook nog een uitvoerig assortiment van gereedschappen voor airco’s, airco-installatiematerialen en airco accessoires.

Garantie gewaarborgd

We kunnen u vijf jaar fabrieksgarantie aanbieden op de onderdelen van onze nieuwe Daikin apparatuur, zoals de Daikin DX Split lijn en de Multi-Split serie. Op de Haier airco’s kunnen we zelfs zes jaar fabrieksgarantie aanbieden voor de onderdelen van de Haier Single Split en Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Heeft u een geval wat onder de garantie valt, neem dan contact met ons op indien u in het bezit bent van een geldig garantiebewijs. Of vul het garantieaanvraagformulier in op de website van de leverancier Wasco. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Kampen

De installatie van een airco kunt u het beste overlaten aan een deskundig bedrijf uit de omgeving van Kampen. Onze koeltechnici hebben een F-gassen categorie 1 diploma, waardoor ze bevoegd en bekwaam zijn om deze werkzaamheden feilloos uit te voeren. Wilt u een airco in Kampen, dan is Polarcool de beste keuze.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl