Polarcool

Airco Huizen – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Onder Almere ligt een kleiner plaatsje in het Gooi, genaamd Huizen. Huizen is bekend vanwege zijn jaarlijkse Old Timer Festival in september en het Beach Festival in de zomermaanden. Daarnaast organiseert de plaats meerdere evenementen, die veel toeristen en inwoners van Huizen op de been brengt. Ondanks de vele evenementen is het net zo fijn om lekker thuis te genieten van uw rust. Dit doet u het liefst, vooral in de zomermaanden, in een fris en koel huis. De temperaturen in Huizen nemen jaarlijks toe, waardoor een airco in uw woning in Huizen geen overbodige luxe is. Gelukkig is daar het Flevolandse Polarcool, die u hoogwaardige airco’s ook in Huizen levert en installeert.

Polarcool installeert airco’s in Huizen

Polarcool is een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in de levering van airconditioningsystemen van de bekende leverancier Wasco. Polarcool is onderdeel van het bekende bedrijf Polarheat, gelegen in Lelystad, dat al twaalf jaar de levering en installatie regelt van infrarood verwarmingssystemen voor particuliere en zakelijke klanten. Sinds de vraag naar levering en installatie van verkoelingssystemen vanuit de bestaande klantenkringen toenam, heeft een tak van Polarheat zich afgesplitst en is die tak onder de naam Polarcool zich gaan specialiseren in de installatie en levering van kwalitatieve airco’s in onder andere Lelystad.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Het klopt dat Polarcool een jong bedrijf is, maar dat doet niets af aan de ervaring van het bedrijf. Polarcool is namelijk een onderdeel van Polarheat, dat sinds twaalf jaar de installatie van infrarood verwarmingen voor zijn rekening neemt. Binnen deze klantenkring van Polarheat ontstond de vraag naar de levering en installatie van airco’s in Flevoland en omgeving, zoals Huizen, aan zakelijke en particuliere relaties. Hieraan bood Polarheat gehoor door Polarcool op te richten. Polarcool krijgt zijn kwalitatieve verkoelingssystemen geleverd van aircogroothandelaar Wasco, waardoor u zeker bent van kwaliteit en professionaliteit wanneer u een airco bij Polarcool koopt.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Door de samenwerking met Wasco kunnen we u twee topmerken van de aircowereld aanbieden, namelijk de merken Daikin en Haier. Naast de complete airco’s van deze twee merken bieden we u eveneens aircotoebehoren, -gereedschappen en -installatiemateriaal aan. Haier airco’s vallen onder de meest verkochte airco’s op dit moment. Klanten schrijven de apparatuur van Haier hoog aan. Daarom zitten de verschillende Haier airco’s standaard in ons assortiment en heeft u hier een uitgebreide keuze in. Daikin is een vrij nieuw product in ons assortiment. Wasco is de enige leverancier in Nederland, die bevoegd is deze producten te verhandelen. Daarom bent u verzekerd van een exclusief product in huis, wanneer u kiest voor onze Daikin airco’s. installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Wanneer u een airco bij ons koopt, bent u van kwaliteit verzekerd. Het kan echter altijd voorkomen dat er een defect optreedt aan uw product. In dit geval kunnen wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie aanbieden op de onderdelen van uw airco. Concreet gezegd houdt dit in dat uw Daikin producten, zoals de DX Split en de Multi-Split lijnen, vijf jaar fabrieksgarantie hebben. Uw aangekochte Haier airco’s, zoals de Single Split, de Haier Multi Split of de Haier MRV systemen, hebben zelfs zes jaar fabrieksgarantie. Wanneer er iets met uw airco is, kunt u ons te allen tijde contacteren. Zorg wel dat u uw originele garantiebewijs bij de hand heeft. Tevens kunt u op de website van Wasco een garantieaanvraagformulier invullen.

Wanneer u besloten hebt een airco te kopen bij Polarcool bent u er nog niet. Door ons uitgebreide assortiment ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Dit is begrijpelijk. Tevens toont ons assortiment u op een overzichtelijke wijze de investeringskosten, die u kwijt bent. Als u met de airco en kosten akkoord gaat, komt een van onze adviseurs bij u thuis langs om de situatie op te nemen. In overleg met u wordt hierna een afspraak ingepland om te airco te installeren.

Ben zeker van uw airco in Huizen

Van het installeren van een airco bij u thuis in Huizen tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Huizen: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl