Polarcool

Airco Harderwijk – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Harderwijk doet veel mensen denken aan het bekende Dolfinarium wat er gevestigd is. Het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en wordt jaarlijks door veel mensen in de zomervakantie bezocht. Na zo’n dagje struinen door de warmte, wilt u gewoon thuiskomen in een heerlijke koele omgeving. Dit bewerkstelligt u door een airco in uw woning in Harderwijk te laten installeren en wel door het frisse, jonge bedrijf Polarcool.

Polarcool installeert airco’s in Harderwijk

Polarcool is pas opgericht, maar heeft al een reputatie hoog te houden. Het is namelijk onderdeel van het al twaalf jaar bestaande Polarheat, dat zich richt op de verkoop en installatie van infrarood verwarmingssystemen. De vraag naar verkoelingssystemen nam onder de klantenkring echter toe en hieraan heeft Polarheat gehoor gegeven door Polarcool op te richten. Polarcool verkoopt en installeert hoogwaardige airco’s in Flevoland en omstreken, zoals Harderwijk, van groothandelaar Wasco. Door dit provinciale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor het leveren en installeren van uw airco in Harderwijk, aangezien eventuele voorrijkosten niet hoog zijn. Wasco is een bekende aircoleverancier van topmerken airco’s, dus kiest u voor Polarcool dan bent u meteen verzekerd van eersteklas airco’s.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Polarcool levert u airconditioningssystemen, die bij u passen. Voor u een bestelling plaatst kunt u bij ons op de website ons assortiment bekijken. Hiermee ziet u direct welk model airco bij uw situatie past. Bij het aan u getoonde advies worden meteen de te verwachten investeringskosten getoond, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan komt iemand van ons bij u langs om uw situatie op te nemen. Hierna wordt de montageafspraak met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Groothandelaar Wasco heeft de grote aircomerken Daikin en Haier in het assortiment zitten, waarbij Wasco de enige Nederlandse groothandelaar is die de bevoegdheid heeft om het merk Daikin te verkopen. Koopt u daarom bij ons een Daikin airco, dan bent u ervan verzekerd om een unieke airco in uw woning te Harderwijk te halen die u niet in ieder huishouden snel zult tegenkomen. Haier is daarentegen een van de best lopende airco’s op dit moment, die door veel mensen flink wordt aangeraden. Dientengevolge hebben wij Haier apparatuur altijd in onze collectie zitten en heeft u de keuze uit een ruim assortiment airco’s van dit topmerk. Naast volledige airco’s kunnen we u eveneens een omvangrijk assortiment van accessoires, aircogereedschappen en airco-installatiemateriaal aanbieden.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Wanneer u een airconditioningssysteem bij Polarcool koopt, dan heeft u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. U heeft namelijk vijf jaar fabrieksgarantie op de onderdelen van de Daikin airco’s, zoals de Daikin Multi-Split of de Daikin DX Split series. Op de onderdelen van de Haier Single Split of een Haier Multi Split heeft u zelfs zes jaar fabrieksgarantie. Deze zelfde garantieperiode heeft u op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Heeft u een klacht over uw airco wat onder de garantie valt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen als u in het bezit bent van het aankoopbewijs. U kunt daarnaast het garantieaanvraagformulier op de website van de leverancier Wasco invullen.

Ben zeker van uw airco in Harderwijk

Van het installeren van een airco bij u thuis in Harderwijk tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Harderwijk: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl