Polarcool

Airco Ermelo – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Ermelo is een rustig plaatsje in de Veluwe, waar u dagelijks kunt genieten van een prachtige natuur. U kunt fietsen door de prachtige bossen, wandelen over Landgoed Staverden, paardrijden, een huifkartocht maken en zelfs surfen bij strand Horst. Na een dergelijke actieve dag in de warme zon wilt u uiteraard in een verkoeld huis thuiskomen. Bent u daarom op zoek naar een eersteklas airco in Ermelo, dan schakelt u Polarcool in.

Polarcool installeert airco’s in Ermelo

Polarcool is een fris en jong bedrijf dat onderdeel is van het bekende bedrijf Polarheat. Polarcool kan dus op een in twaalf jaar opgebouwde reputatie voortborduren. Waar Polarheat zich focuste op de levering en installatie van infrarood verwarmingssystemen aan zakelijke en particuliere klanten, heeft Polarcool een nieuw doel: het leveren en installeren van hoogwaardige airco’s aan particulieren en bedrijven in Flevoland en omstreken, zoals Ermelo. We krijgen geleverd vanuit bekende aircogroothandelaar Wasco, die garant staat voor de levering van eersteklas airco’s. Kiest u dus voor Polarcool verzekert u zichzelf van een hoogkwalitatieve airco.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Een airco kopen bij Polarcool begint eigenlijk altijd op onze website. Hier kunt u in ons assortiment de airco uitzoeken die het best bij uw situatie past. Een bijkomend voordeel is dat u ook direct de investeringskosten laat zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gaat u met de airco en de prijs akkoord, dan komt eerst vrijblijvend een adviseur van ons bij u thuis langs. Deze neemt de situatie op en geeft u nog tips. Komt u samen overeen, dan wordt meteen een installatieafspraak ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

We krijgen bij Polarcool artikelen geleverd van Wasco, die de grote namen Daikin en Haier in het assortiment heeft. Een bijkomend voordeel is dat Wasco de enige Nederlandse groothandelaar is die het merk Daikin in Nederland mag verkopen. Koopt u daarom een Daikin airco bij ons, dan weet u dat u een unieke airco in huis haalt die niet veel vrienden al thuis hebben. Haier is daarentegen een van de bekendste merken van airco’s op dit moment, die door veel mensen hoog wordt aangeschreven. Haier airco’s zitten daarom bij ons standaard in het assortiment en u heeft bij ons een uitgebreide keuze uit verschillende lijnen van dit topmerk. Naast complete verkoelingssystemen kunnen we u eveneens een omvangrijk assortiment van airco-installatiemateriaal, accessoires en aircogereedschappen aanbieden.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Wanneer u een airco installeert in Ermelo, die u bij Polarcool gekocht heeft, dan bieden wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie aan. U krijgt vijf jaar fabrieksgarantie op de onderdelen van de Daikin airco’s, zoals de Daikin Multi-Split of de Daikin DX Split series. U krijgt zelfs zes jaar fabrieksgarantie op de onderdelen van de Haier Single Split of een Haier Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Heeft u een defect aan uw airco wat onder de garantie valt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Houd hiervoor het originele aankoopbewijs in de aanslag. U kunt daarnaast het garantieaanvraagformulier op de website van de leverancier Wasco invullen.

Ben zeker van uw airco in Ermelo

Van het installeren van een airco bij u thuis in Ermelo tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Ermelo: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl