Polarcool

Airco Emmeloord – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

In het Flevolandse Emmeloord worden ieder jaar in de zomer een aantal gezellige evenementen en festivals georganiseerd. Door de zomerhitte lopen tientallen mensen over de zomermarkt of ze genieten van de sportactiviteiten tijdens de Triatlon Noordoostpolder. Als u de hele dag buiten in de zon heeft gelopen, dan is niets zo fijn als thuiskomen in een lekker koele woning. Voor een hoogwaardige airco in uw woning in Emmeloord schakelt u om die reden koelbedrijf Polarcool in.

Polarcool installeert airco’s in Emmeloord

Polarcool is een jong koelbedrijf met gecertificeerde koeltechnici. Het is onderdeel van het reeds twaalf jaar opererende Polarheat, dat zich op de verkoop en installatie van infrarood verwarmingssystemen richt. Aangezien de vraag van de particuliere en zakelijke klantenkring van Polarheat naar verkoelingssystemen toenam, heeft het bedrijf besloten Polarcool op te richten voor de levering en installatie van airco’s. Deze airconditioningssystemen worden geleverd door aircoleverancier Wasco. Polarcool levert zijn producten aan Lelystad en andere plekken in Flevoland. Door dit lokale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco in Emmeloord, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks betaald hoeven te worden.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Wasco heeft twee grote merken in het assortiment, die Polarcool dientengevolge kan aanbieden. Dit zijn de eersteklas merken Daikin en Haier. Wasco is de enige Nederlandse leverancier, die Daikin airco’s mag leveren. Voor u als klant houdt dit in dat u een unieke eersteklas airco in huis haalt, die u snel bij anderen zult tegenkomen. Haier is een veel verkocht airco merk, die door veel mensen goed wordt gewaardeerd. Daarom zit Haier standaard in ons assortiment en hebben we een zeer uitgebreid assortiment van Haier apparatuur. Naast complete airconditioningssystemen hebben we ook nog een breedvoerig assortiment van aircoaccessoires, airco-installatiematerialen en gereedschappen voor airco’s.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandelaar van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin leveren waardoor wij bij Polarcool u een uniek assortiment aan airco’s kunnen aanbieden. Haier is ons vertrouwde assortiment. Deze airco’s zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven. Ook bieden we u een compleet assortiment aan bestaande uit accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen.

Garantie gewaarborgd

We kunnen u naast de kwaliteit van onze producten en service ook vijf jaar fabrieksgarantie aanbieden op de onderdelen van ons nieuwe Daikin assortiment, zoals de Daikin DX Split lijn en de Multi-Split serie. Op de Haier airco’s kunnen we zelfs zes jaar fabrieksgarantie aanbieden voor de onderdelen van de Haier Single Split en Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Wilt u van uw fabrieksgarantie gebruikmaken, dan kunt u zich met een geldig garantiebewijs bij ons melden of u vult het garantieformulier op de website van onze leverancier Wasco in.

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Emmeloord

Hoe kunt u uw airco in Emmeloord bij Polarcool kopen? U kiest als eerste online in ons assortiment een airco uit, die bij uw situatie past. Ook worden hierbij meteen de investeringskosten getoond, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Heeft u een airco uitgezocht, dan komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u in Emmeloord langs om uw situatie op te nemen en vervolgens een installatiedatum met u in te plannen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl