Polarcool

Airco Elburg – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Omringd door het Veluwemeer en het Drontermeer kent het Gelderse plaatsje Elburg over het algemeen gematigde zomers met een gemiddelde temperatuur van net iets boven de twintig graden Celsius. De laatste jaren kent de oude vestingstad echter ook hete zomers met weinig neerslag, die weken kunnen aanhouden. In dergelijke hittegolven is het heerlijk om het in ieder geval in huis of op kantoor koel te houden. Dit kunt u met een hoogwaardige airco van Polarcool bewerkstelligen. En gelukkig installeert Polarcool nu ook uw airco in Elburg.

Polarcool installeert airco’s in Elburg

Polarcool is een jong bedrijf dat zich richt op de levering en installatie van verkoelingssystemen. Het bedrijf is onderdeel van Polarheat, een bedrijf dat sinds twaalf jaar infrarood verwarmingsinstallaties verkoopt en installeert voor particuliere en zakelijke klanten. Binnen deze klantenkring groeide de vraag naar een bedrijf in de buurt, die verkoelingssystemen deed leveren en installeren. Hierdoor ontstond Polarcool, die airco’s levert aan plaatsen in Flevoland en plaatsen rondom het Drontermeer, zoals Elburg. Door dit regionale karakter van Polarcool betaalt u nooit te veel voor de installatie van uw airco in Elburg, aangezien voorrijkosten niet of nauwelijks betaald hoeven te worden. Polarcool ontvangt de airco’s van leverancier Wasco, de professionele groothandelaar van onder andere verwarmingen en verkoelingssystemen, waardoor u meteen voor kwaliteit kiest wanneer u voor Polarcool gaat.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Polarcool levert u airconditioningssystemen, die bij u passen. Voor u een bestelling plaatst kunt u bij ons op de website gebruikmaken van ons assortiment. Hier ziet u direct welk model airco bij uw situatie past. Bij het aan u getoonde advies worden meteen de te verwachten investeringskosten getoond, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan komt iemand van ons bij u langs om uw situatie op te nemen. Hierna wordt de montageafspraak met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Leverancier Wasco biedt u de grote aircomerken Daikin en Haier aan. Wasco is de enige groothandelaar in Nederland, die de bevoegdheid heeft om Daikin apparatuur te verkopen. Kiest u daarom bij een Daikin airco bij ons, dan bent u ervan verzekerd om een uniek en hoogwaardig product in huis te halen. Haier is een van bestverkochte aircomerken op het moment, die door veel mensen hoog wordt aangeschreven. Daarom hebben wij Haier producten altijd in ons assortiment zitten en hebben we een breedvoerige verzameling van Haier airco’s aangelegd. Naast complete airconditioningssystemen bieden we eveneens een uitgebreid assortiment van airco-installatiematerialen, gereedschappen voor airco’s en aircoaccessoires aan.

Wanneer u een airco in Elburg van Polarcool wil hebben, dan begint u met het uitzoeken van een airco op onze website. Hiervoor hebben we een speciale tool ontwikkeld, die u bij uw keuze helpt. Ons assortiment heeft voor uw thuissituatie de beste en toont hierbij meteen de investeringskosten, zodat u precies weet wat u betaalt. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zal een van onze adviseurs een afspraak met u maken om bij u langs te komen in Elburg. In dit bezoek neemt hij uw situatie in zich op en geeft u zo nodig advies bij het uitzoeken van uw airco. Hierna wordt een afspraak met u ingepland voor de installatie van uw perfecte airco.

Garantie gewaarborgd

De garantieperiode van bij Polarcool gekochte artikelen is minimaal vijf jaar. We kunnen u namelijk vijf jaar fabrieksgarantie aanbieden op de onderdelen van de Daikin airco’s, zoals de Daikin DX Split en de Multi-Split lijnen. Op de Haier airco’s krijgt u zelfs zes jaar fabrieksgarantie van ons voor de onderdelen van de Haier Single Split en Multi Split en op de onderdelen van de Haier MRV systemen. Heeft u een defect wat onder de garantie valt, neem dan contact met ons op indien u in het bezit bent van een geldig garantiebewijs. Of vul het garantieaanvraagformulier in op de website van de leverancier Wasco.

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Elburg

Van het installeren van een airco bij u thuis in Elburg tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Elburg: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl