Polarcool

Airco Dronten – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

De aanhoudende zomerhitte in gemeente Dronten leidde tot een stagnatie in de groei van veel akkerbouwgewassen. De suikerbieten en aardappelplanten gaan namelijk slapen in een hete en droge periode. Niet alleen voor de akkerbouwgewassen zijn de steeds terugkerende warme temperaturen in de zomer een kwelling; voor de meeste mensen zonder verkoeling in huis is de hitte ook geen feest. Geniet weer van de zomer door te kiezen voor een airco in uw huis in Dronten van Polarcool. Polarcool levert aan Flevolandse steden, waaronder ook Dronten. Een koelhuis en een goede nachtrust; wie wil dit nu niet?

Polarcool installeert airco’s in Dronten

Een aircospecialist in Dronten en omgeving vindt u in Polarcool. Polarcool is een onderdeel van het reeds bestaande Polarheat. Waar Polarheat de focus al twaalf jaar heeft liggen op de levering en installatie van infrarood verwarmingssystemen bij particulieren en bedrijven, richt Polarcool zich op de andere zijde van de medaille: de levering en installatie van verkoelingssystemen bij particuliere en zakelijke klanten. De airco’s worden aangeleverd door de bekende groothandelaar Wasco. Naast Lelystad, waar Polarcool gevestigd is, leveren we ook aan andere plaatsen in Flevoland waardoor een airco kopen nog nooit zo voordelig was in Dronten en omstreken.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Een airco laten installeren in Dronten hoeft niet duur te zijn, want Polarcool levert aan Dronten en andere plaatsen in Flevoland. Hierdoor hoeft u nauwelijks of zelfs geen voorrijkosten of kilometervergoeding te betalen, wanneer u bij ons een product koopt. Wij leveren hoogwaardige airconditioningssystemen van leverancier Wasco, die op maat gemaakt zijn voor onze klanten. Voor u een bestelling bij ons plaatst, kunt u namelijk gebruikmaken van onze website met ons assortiment. Bekijk welk model airco bij uw situatie past en zie ook meteen de investeringskosten. Zo zult u nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Heeft u een airco gevonden, dan komt een van onze adviseurs bij u in Dronten langs om vrijblijvend uw situatie op te nemen. De adviseur voorziet u eveneens zo nodig van advies en hierna wordt de montageafspraak met u ingepland. 

De verschillende airco’s van Polarcool

Bij Polarcool heeft u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. Onze koeltechnici zijn in het bezit van de nodige certificeringen, waardoor ze bevoegd zijn en zeer deskundig zijn in de installatie van airconditioningssystemen. Het kan echter altijd voorkomen dat een product stuk gaat.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandelaar van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin leveren waardoor wij bij Polarcool u een uniek assortiment aan airco’s kunnen aanbieden. Haier is ons vertrouwde assortiment. Deze airco’s zijn zorgvuldig geselecteerd en staan hoog aangeschreven. Ook bieden we u een compleet assortiment aan bestaande uit accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen.

Garantie gewaarborgd

Bij Polarcool heeft u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. Onze koeltechnici zijn in het bezit van de nodige certificeringen, waardoor ze bevoegd zijn en zeer deskundig zijn in de installatie van airconditioningssystemen. Het kan echter altijd voorkomen dat een product stuk gaat. In dit geval is Polarcool de beste keuze, want wij bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Dronten

Het installeren van een airco is een specialistische klus. In Dronten heeft u niet veel keuze uit bedrijven die de installatie van airco’s mogen verrichten. Daarom bent u genoodzaakt zich te richten op bedrijven in de omgeving van Dronten.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl