Polarcool

Airco Bunschoten Spakenburg – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Bunschoten Spakenburg doet veel mensen denken aan het bekende visserijverleden. Het dorp is dan ook een drukbezochte toeristische trekpleister, voornamelijk in de zomer is het er erg druk. Na zo’n dagje struinen door de warmte, wilt u gewoon thuiskomen in een heerlijke koele omgeving. Dit bewerkstelligt u door een airco in uw woning in Bunschoten Spakenburg te laten installeren en wel door het frisse, jonge bedrijf Polarcool.

Polarcool installeert airco’s in Bunschoten Spakenburg

Polarcool is een jong en fris bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de levering en installatie van hoogwaardige airco’s aan particuliere en zakelijke klanten in Flevoland en nabijgelegen plaatsen, zoals Bunschoten-Spakenburg. Polarcool is onderdeel van Polarheat, een bedrijf dat zich sinds twaalf jaar gespecialiseerd heeft in de verkoop en installatie van infrarood verwarmingssystemen. Polarcool krijgt zijn airco’s geleverd van leverancier Wasco, die bekendstaat als de groothandelaar van topmerken airco’s, verwarmingen en dergelijken. Kiest u voor Polarcool, bent u dientengevolge verzekerd van zowel ervaring als kwaliteit.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Wanneer u van plan bent bij Polarcool een airco te kopen, dan begint uw reis meestal op onze website. Weet u nog niet precies welk merk of type airco bij uw situatie past, dan kunt u online ons assortiment bekijken.. Dit hulpmiddel zoekt op basis van uw gegevens de perfecte airco bij u uit en hij berekent meteen de investeringskosten. Als u na vergelijking akkoord gaat, dan komt er een adviseur van ons bij u thuis langs. Deze komt de situatie bekijken en geeft u advies. Hierna kunt u direct met de adviseur een installatieafspraak inplannen.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met airco specialist Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een hoogwaardig assortiment aan airco’s aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Door het samenwerkingsverband met Wasco kunnen we u airco’s aanbieden van de topmerken Daikin en Haier. Naast complete verkoelingssystemen hebben we echter ook een uitgebreide keuze in toebehoren, gereedschappen en installatiemateriaal voor uw airco. Wasco is de enige leverancier binnen Nederland, die bevoegd is om Daikin airco’s te leveren. Dit houdt in dat u, wanneer u kiest voor een Daikin, een unieke airconditioning in huis haalt van topkwaliteit die niet veel anderen reeds in huis hebben. Haier is een wat gangbaardere airco, die door de klanten hoog wordt aangeschreven. Daarom zitten Haier airco’s vast in ons assortiment en hebben we veel series en apparatuur van dit merk aan te bieden.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn ervaren en in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze bevoegd te werk kunnen gaan. Kwaliteit en netheid worden u bij de levering en installatie hierdoor aangeboden. Het kan echter zo zijn dat er tijdens de installatie of naderhand iets aan uw producten kapotgaat. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

De garantieperiode bij Polarcool is minimaal vijf jaar op de onderdelen van uw airco. Alleen op de Haier Single Split, de Haier Multi Split of de Haier MRV systemen heeft u zes jaar fabrieksgarantie op de onderdelen. De Daikin apparatuur, zoals de Daikin Multi-Split en de Daikin DX Split, vallen onder de vijf jaar fabrieksgarantie. Heeft u een mankement aan uw verkoelingssysteem en heeft u het originele garantiebewijs bij de hand, dan kunt u te allen tijde bij ons terecht. Ook kunt u ervoor kiezen om direct contact op te nemen met de leverancier. Op de website van Wasco kunt u online het garantieaanvraagformulier invullen.

Ben zeker van uw airco in Bunschoten Spakenburg

Van het installeren van een airco bij u thuis in Bunschoten Spakenburg tot het reguleren van het binnenklimaat in een uw kantoorpand in Bunschoten Spakenburg: Polarcool beschikt over de kennis en ervaring om bij u op kantoor of in uw huis het ideale binnenklimaat te verzorgen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl