Polarcool

Airco Biddinghuizen – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een airco voor in uw woning of bedrijfspand in Biddinghuizen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Polarcool, gevestigd in het nabijgelegen Lelystad, is de aircospecialist van Flevoland. Onze koeltechnici hebben een F-gassen 1 diploma en bezorgen u hoogwaardige airco´s en netheid tijdens de installatie. En dat allemaal met een lach op hun gelaat. Daarnaast biedt Polarcool u duidelijke afspraken, klantvriendelijkheid en minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op de airco-onderdelen.

Polarcool installeert airco’s in Biddinghuizen

In Biddinghuizen kunt u voor uw verkoelingssysteem gewoon bij Polarcool terecht. Het bedrijf is een onderdeel van het reeds bestaande Polarheat, dat zich al twaalf jaren focust op de verkoop en installatie van infrarood verwarmingssystemen bij particuliere en zakelijke relaties. De airco’s van Polarcool worden aangeleverd door de bekende groothandelaar Wasco. Naast Lelystad, waar Polarcool gevestigd is, leveren we ook aan andere plaatsen in Flevoland waardoor een airco kopen nog nooit zo voordelig was voor Biddinghuizen en omstreken.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Het hoeft niet duurder te zijn om Polarcool in te schakelen om uw airco in Biddinghuizen te laten installeren. Polarcool levert namelijk aan Lelystad en andere steden in Flevoland, waardoor u nauwelijks of helemaal geen kilometervergoeding hoeft te betalen. Daarbij is het raadzaam om voor een specialistische klus, zoals de installatie van een airco, een deskundig bedrijf in te schakelen om fouten en extra kosten te besparen. Met een F-gassen categorie 1 diploma hebben onze koeltechnici de ervaring en kennis om de installatie foutloos te klaren. Daarnaast werkt Polarcool met hoogwaardige airco’s, die u kunt bestellen door contact met ons op te nemen. Ook laat ons assortiment direct de investeringskosten zien, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Heeft u een airco gevonden, dan komt een van onze adviseurs vrijblijvend bij u in Biddinghuizen langs om uw situatie op te nemen en u van advies te voorzien. Hierna wordt een installatiedatum met u ingepland.

De verschillende airco’s van Polarcool

Bij Polarcool heeft u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. Hiermee bieden we u een extra garantietermijn boven op de wettelijke garantie die u geniet.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Leverancier Wasco levert de airconditioningssystemen voor Polarcool. Hierdoor kunnen wij u een eersteklas collectie van airconditioningssystemen aanbieden, waarin twee merken centraal staan: nieuw in de collectie is het merk Daikin en we kunnen u de vertrouwde Haier airco’s aanbieden. Wasco mag als enige in Nederland de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin leveren, waardoor wij bij Polarcool u unieke airco’s kunnen aanbieden die u niet snel elders vindt. De airco’s van Haier zijn een vaste prik daarentegen. Ze worden het hoogst aangeschreven, vandaar dat u bij Polarcool een zeer uitgebreide collecties airco’s van dit merk vindt. Eveneens bieden we u een compleet assortiment van accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airconditioningssystemen aan.

Garantie gewaarborgd

Bij Polarcool heeft u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie. Hiermee bieden we u een extra garantietermijn boven op de wettelijke garantie die u geniet. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Biddinghuizen

Het installeren van een airco is een specialistische klus. Daarom is het zeer aan te raden om een gecertificeerd bedrijf in te huren voor de installatie van uw airco in Biddinghuizen.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 410 560
M: info@polarcool.nl