Polarcool

Airco Almere – Airconditioning laten installeren

Stap 1

Assortiment bekijken

Bekijk en vergelijk de verschillende Airconditioning modellen. Staat het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

h

STAP 2

Keuze maken

Aan de hand van uw keuze kunt u nog verschillende opties toevoegen. Denk hierbij aan de kleur van het model, of een functionaliteit.

STAP 3

Montage inplannen

U heeft de opties doorlopen en een keuze gemaakt.Vervolgens kunnen wij samen een montage afspraak inplannen.

Polarcool

Uw expert in klimaatbeheersing

De laatste jaren kent Almere, ondanks de matigende invloed van het IJsselmeer, warme en droge zomers. Lange, warme dagen met hogedrukgebieden leiden tot klamme, slapeloze nachten. Dit hoeft echter noodzakelijk niet zo te zijn, wanneer u een airco aanschaft bij Polarcool te Lelystad. Hoogwaardige apparatuur worden met een glimlach geleverd en geïnstalleerd door onze deskundige koeltechnici. En dat zonder geringe voorrijkosten.

Polarcool installeert airco’s in Almere

Polarcool is een relatief nieuw bedrijf, dat zich richt op de levering en installatie van airconditioningsystemen. De airco’s worden geleverd door de bekende groothandelaar Wasco. Polarcool is onderdeel van het bekende bedrijf Polarheat, gelegen in Lelystad, dat reeds een tiental jaren het leveren en installeren van infrarood verwarmingssystemen voor particuliere en zakelijke relaties verzorgt. Binnen deze groep klanten groeide de vraag naar de levering en installatie van airco’s, waardoor Polarheat een afdeling speciaal heeft opgericht die de focus heeft liggen op de levering en installatie van kwalitatieve airconditioningssystemen.

Waarom kiezen voor Polarcool?

Polarcool levert u hoogwaardige airconditioningssystemen op maat gemaakt. Voor u een bestelling plaatst, kunt u namelijk ons assortiment bekijken. Het assortiment laat u zien welk model airco bij uw situatie past en toont direct met welke investeringskosten u rekening moet houden. Zo zult u nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan komt een van onze adviseurs bij u in Almere langs om uw situatie op te nemen. Deze voorziet u eveneens van advies en hierna wordt de montageafspraak met u ingepland. Polarcool levert aan Lelystad en andere plaatsen in Flevoland, waardoor u nauwelijks of zelfs geen voorrijkosten/kilometervergoeding hoeft te betalen.

De verschillende airco’s van Polarcool

Polarcool werkt samen met groothandelaar Wasco, die de levering van de airconditioningssystemen aan ons bedrijf verzorgt. Hierdoor kunnen wij u een eersteklas assortiment aan airconditioningssystemen aanbieden.
We bieden u:

N

De nieuwe Daikin airco’s

N

De Haier airconditioning apparatuur

N

Toebehoren, gereedschap en installatiemateriaal van airco’s

Wasco is de enige groothandel van Nederland, die de complete Split- en Multi-Split apparatuur van Daikin mag leveren, waardoor wij bij Polarcool u airco’s kunnen aanbieden die u niet snel elders vindt. De airco’s van Haier zitten vast in ons assortiment. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en worden het meest verkocht. Vandaar dat Polarcool u een grote collectie aan Haier airco’s kan aanbieden. Ook bieden we u een compleet assortiment aan accessoires, gereedschappen en installatiemateriaal voor airco’s en warmtepompen aan.

Garantie gewaarborgd

Onze koeltechnici zijn in het bezit van een F-gassen 1 diploma, waarmee ze de bevoegdheid hebben om airco’s te leveren en installeren. Door hun ervaring en kennis kunnen ze kwaliteit en netheid bij de levering en installatie aanbieden. Het kan echter altijd gebeuren dat er tijdens de installatie of naderhand blijkt dat uw product een defect heeft. Daarom is het handig om te weten dat wij u minimaal vijf jaar fabrieksgarantie bieden:

N

Daikin DX Split en Multi-Split – 5 jaar op onderdelen

N

Haier Single Split en Multi Split – 6 jaar op onderdelen

N

Haier MRV systemen – 6 jaar op onderdelen

Ben zeker van uw airco in Almere

Bent u dus op zoek naar een kwalitatief goede airco in Almere, die door vakbekwame en klantvriendelijk koeltechnici geleverd en geïnstalleerd wordt, dan kiest u voor Polarcool.
We bieden u:

N

Professionele installatie

N

Een hoogwaardig assortiment

N

Een bedrijf gevestigd in Lelystad, maar werkzaam in meerdere steden

N

Alle service onder een dak

Vraag stellen of offerte opvragen

Benieuwd naar wat Polarcool voor uw situatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier op de site.

T: +31 320 320 159
M: info@polarcool.nl